0

Når jeg bliver ramt...

My community kom til min redning, måske du kan bruge det også 👇🏻👇🏻

plus 13 tips til din angst fra os til dig

Jeg har stået på sidelinjen gennem manges rejse og kamp med Mental Health "Psykisk lidelse" både arbejdsmæssigt som SSA  og i mit private liv. Det er aldrig sjovt at føle sig magtesløs og jeg har aldrig følt mig så magtesløs som, når jeg oplever dem jeg holder af gå igennem den følelse, fase, oplevelse eller erfaring af at intet hjælper og de intet kan gøre. 

Derfor har jeg gået på opdagelse i verdens bedste gruppe og spurgt dem som har haft lyst til at dele deres råd med bedste måde at frigøre angst på. Jeg fik så mange fantastiske svar og dem vil jeg nu dele med jer + give jer min egen besyv med. 

Jeg er på ingen måde ekspert når det kommer til angst, mit speciale er at opløse indre blokeringer. Så det du vil høre i videoen er 100% egen research, erfaring og holdning. 
Tag det du kan bruge og kasser' resten! 

Could not find video with ID 4823616. Maybe it was deleted?


Når du mestrer at forløse dine traumer, vil din verden aldrig blive den samme. - Du vil opnå en frihed som aldrig før 

Med Kærlighed // Izabella 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar