0

Det uovertrufne slot

Det uovertrufne slot

Forstil dig at du er, et fantastisk slot med lange og smukke gange som fører til 100vis af rum. Hvert rum i slottet er perfekt og besidder en hel unik gave, hvert rum repræsenterer en side af dig selv og er en integreret del af slottet.

Som barn har du udforsket alle afskygning af dit slot, uden skam eller fordømmelse. Frygtløs har du været på opdagelse og undersøgt alle dine rum  for dens gaver og mysterier. Du har omfavnet alle rummene med kærlighed uanset om det var et skab, soveværelse, toilet eller en kælder.

The magnificent castle
Hver evig eneste rum er hel unik. Dit slot er fyldt med lys, kærlighed og vidunder. Netop fordi dit slot er så smuk, kom der beøgende fra hele landet bare for at se dit slot. Lidt efter lidt fortalte alle, som kom og så de smukke rum, at de var uperfekte og slet ikke hørte til sådan et slot.

De anbefalede alle, at hvis du ønsker at have et perfekt slot, så er du altså nødt til at låse og forsegle døren til dette rum og smide nøglen væk. Dit ønske om at modtage kærlighed og accept, gør valgtet at lukke af for dette rum nemt, men som tiden går, kommer der flere og flere mennesker til dit slot. Alle sammen gav deres besyv med omkring dine rum, hvilke de kunne lide og hvilke de ikke kunne lide. Langsomt lukker du dør efter dør. Dine fantastiske rum blev lukket af en efter en, lyset bliver slukket og rummet bliver forladt alene i mørket.

En cyklus er nu begyndt.. 


Fra den dag af, lukkede du flere og flere rum af, på baggrund af alle tænkelige og mulige grunde. Du lukkede dørene fordi du er bange eller fordi du du tror at rummet er for ekstremt, for konservative, eller fordi de andre slotte ikke har de samme rum som dig. Du lukker dørene fordi din kirke/religion fortalte dig at du skal holde dig fra bestemte rum. Du lukker og forsegler alle rum som ikke passer ind i samfundets sociale standarder og idealer.  


Dagen hvor dit slot står med pragt, er fyldt med spænding og lys er nu slut...

Du interessere og ser ikke længere for alle rummene i dit slot med samme beundering, nysherrighed og kærlighed. Rummene du en gang var så stolt af, ønsker du NU at fjerne og nedbryde. Du forsøger at finde måder hvorpå, at du kan skille dig af med disse rum, men de er desværre en del af strukturen i dit slot. Og nu hvor du har lukket dørene til alle de rum, som du ikke kan lide, har det gjort at du over tid, fuldkommen har glemt deres eksistents.


Først opdagede du slet ikke hvad du havde gjort, det var blot blevet til en vane. 

Alle de forskellige udtalelser på hvad et "fantastisk slot" er og hvordan sådan et slot skal se ud, gjorde at det var langt nemmere at låse døren og glemme at rummene nogensinde har eksisteret, end det var at tro og lytte til din indre stemme. Den stemme som fortalte dig at hele dit slot er værd at elske.  - At lukke ned for alle rummene, gjorde faktisk at du begyndte at føle dig tryg og beskyttet. - For nu var du rigtig, accepteret og genkendelig. 


Snart, vil du finde dig selv, boede på kun få værelser. Du vil have lært at lukke livet ude og vil være konfortabl i at gøre det. Mange af os fik også lukket så mange rum af at vi helt glemt, at vi en gang havde været et storslående og spektulært slot. Vi begynder at tro på, at vi skabt til at bo i en 2 værelses lejlighed som har konstant brug for reperationer. 

2 værelses lejlighed

Forstil dig nu, at dit slot er stedet som indeholder alt det du er, det gode såvel som det dårlige. Alle delene af dig som eksistere på denne planet, eksistere inden i dig.

En af dine rum er:
Kærlighed
En anden er mod
 En trejde er elegance
En fjerde er nåde.

Du har endeløs antal af rum, rum som:
kreativitet
Feminimse
Ærlighed
Intrigitet
Sundhed
Seksuelitet
Styrke
Grådighed
Had
Dovenskab
Arrognance
Dårligdom
Ondskab
Selvhævelse
Frygt 
Skam 
Afhængig 
Lattterlig 

Alle dine rum har en essentiel betydning for slottets struktur og alle rum har en modsætning et og andet sted i slottet. Heldigvis, er vi aldrig tilfreds med at være mindre end det vi kan være. - vores utilfredshed med os selv, motivere os til at undersøge alle de glemte rum i vores slot. Vi kan kun finde nøglen til vores unikhed ved at åbne alle rummene  slottet op, tænde lyset og få dem frem for mørket.                                                                                             - John Welwood. 


Når du tillader dig at være det HELE , vil din verden aldrig blive den samme. - Du vil opnå en frihed, kærlighed og visdom som aldrig før 

Med Kærlighed // Izabella 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!